Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Internationaal containertransport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat internationaal containertransport verzorgt? A.C. Rijnberg transportservice b.v. verzorgt vooral wegtransport van en naar de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Maar wij rijden ook naar diverse andere plaatsen in Europa en indien gewenst zelfs buiten Europa. A.C. Rijnberg transportservice b.v. is specialist op het gebied van internationaal stukgoedtransport, volumetransport en containertransport.

Internationaal containertransport: Benelux, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa

A.C. Rijnberg transportservice b.v. verzorgt transport naar diverse landen binnen Europa. Onze hoofdroutes lopen vooral in de Benelux, Duitsland in Frankrijk. Echter, het is ook mogelijk A.C. Rijnberg transportservice b.v. in te schakelen voor transport naar andere bestemmingen binnen én buiten Europa. Wij verzorgen uw stukgoed- en volumetransport, maar we staan ook voor u klaar bij internationaal containertransport:

 • A.C. Rijnberg transportservice b.v. helpt u met het boeken van de containers.
 • A.C. Rijnberg transportservice b.v. zorgt ervoor dat uw goederen in de containers naar de juiste bestemming worden getransporteerd.

Wij vervoeren standaard FCL containers van 20, 40 en 45 ft.

Service en kwaliteit

Wilt u A.C. Rijnberg transportservice b.v. inschakelen voor internationaal containertransport van uw goederen? Dan bent u bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. verzekerd van service en kwaliteit. Wij rijden rechtstreekse routes, waardoor we altijd snel kunnen leveren. De meeste bestemmingen bereiken wij al binnen 24 uur! Daarnaast regelt A.C. Rijnberg transportservice b.v. alle andere formaliteiten ook voor u, bijvoorbeeld douaneformaliteiten. Dat is de service en de kwaliteit van een specialist. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van A.C. Rijnberg transportservice b.v.? Neem dan contact met ons op via +31 (0)115 61 23 84. Onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u.

Meer interessante pagina's:

Sneltransport Gent | Overslag Terneuzen | Container transport Zeeland | Opslagruimte huren Terneuzen | Transportbedrijven België
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.