Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Distributie Nederland

Voor de distributie van goederen vanuit Nederland naar het buitenland schakelt u een specialist als A.C. Rijnberg transportservice b.v. in. Wij zijn een transportservice die naar diverse landen in Europa vervoert. Daarbij zijn wij specialist op het gebied van groupage van en naar Frankrijk, maar onze hoofdroutes lopen ook door de Benelux en Duitsland.

Distributie van goederen vanuit Nederland door een specialist in Terneuzen

A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gevestigd in Terneuzen, een gemeente in de provincie Zeeland. Vanuit deze locatie rijden dagelijks meerdere vrachtwagens naar diverse bestemmingen in Europa. Wij zijn vooral gespecialiseerd in groupage van en naar Frankrijk, waarbij we kleine zendingen met elkaar combineren. Zo waarborgen wij efficiënt werken. Maar ook voor diverse andere vormen van distributie vanuit Nederland naar het buitenland kunt u terecht bij A.C. Rijnberg transportservice b.v.:

 • Stukgoedtransport;
 • Volumetransport;
 • Containertransport.

Professionele chauffeurs en vakkundig onderhoud

Omdat wij het belangrijk vinden dat de distributie van goederen vanuit Nederland op een snelle en efficiënte manier gebeurt, rijden wij vaak rechtstreeks naar de bestemmingen. Daardoor zijn de goederen vaak al snel ter plaatse. Daarnaast werken wij alleen met onze eigen chauffeurs die bij ons zijn nageschoold en werken we met ons eigen materieel. Wij beschikken over een eigen wagenpark met wasstraat, waardoor het mogelijk is de vrachtwagens op de juiste manier te onderhouden. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van A.C. Rijnberg transportservice b.v.? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)115 61 23 84. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer interessante pagina's:

Container transport Zeeland | Opslagruimte huren Terneuzen | Transportbedrijven België | Sneltransport Gent | Transportbedrijven Duitsland
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.