Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Frankrijk transporteurs

A.C. Rijnberg transportservice b.v. is één van de grootste Frankrijk transporteurs of vervoerders. Distributie van en naar Frankrijk is dan ook wat A.C. Rijnberg transportservice b.v. al het langste en nog steeds het meeste doet. Dagelijks zetten wij meerdere wagens in op de Franse wegen, die producten op diverse bestemmingen afleveren en ophalen.

Distributie naar Frankrijk: stukgoed-, volume- en containertransport

A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in stukgoed-, volume- en containertransport. Maar A.C. Rijnberg transportservice b.v. werkt ook als één van de transporteurs of vervoerders op het gebied van groupage, zeker als het gaat om distributie naar Frankrijk. Wij bieden dan ook verschillende zendingsmogelijkheden:

 • Groupage zendingen, deelpartijen, LTL zendingen (Less Trailer Load): vervoer van deelladingen, omdat ladingen geen volledige vrachtwagentrailer vullen. Verschillende goederen van verschillende zendingen worden dan samengevoegd. Zo vervoeren wij verschillende goederen die dezelfde bestemming hebben in één vervoersmiddel.
 • FTL zendingen (Full Trailer Load): vervoer van ladingen van volledige vrachtwagentrailers.

Frankrijk transporteurs en vervoerders: dagelijks meerdere wagens in het wegtransport

A.C. Rijnberg transportservice b.v. rijdt dagelijks met meerdere wagens over de Franse wegen voor transport van deelladingen en volle ladingen. De meeste bestemmingen die we met A.C. Rijnberg transportservice b.v. bezoeken, zijn binnen 24 uur bereikbaar door ons rechtstreekse vervoer. Uw goederen zijn dus snel op de gewenste plek en vertraging komt dan ook weinig voor bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. Wilt u goederen opslaan in plaats van vervoeren? Dat kan ook bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. Wij beschikken over een eigen magazijn voor de opslag van goederen.

Snel en efficiënt werken door korte communicatielijnen

Bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. hanteren wij korte communicatielijnen. Dat betekent dat wij goede relaties opbouwen met zowel onze klanten als onze medewerkers en zodoende kunnen we snel contact met elkaar opnemen. Daardoor kunnen we efficiënt werken en zijn we erg flexibel. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van A.C. Rijnberg transportservice b.v. als het gaat om distributie naar Frankrijk? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening als één van de transporteurs of vervoerders naar Frankrijk of een ander Europees land? Neem dan contact met ons op via +31 (0)115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Transportbedrijven België | Sneltransport Gent | Transportbedrijven Duitsland | Container transport Zeeland | Groupage Frankrijk
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.