Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Groupage Frankrijk

Een specialist op het gebied van groupage transport naar Frankrijk vindt u in A.C. Rijnberg transportservice b.v. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in de transportservice en onze hoofdwerkzaamheden betrekken zich vooral tot groupage transport van en naar Frankrijk, bijvoorbeeld in de regio’s Bretagne en Normandië. Daarnaast verzorgen wij ook stukgoed-, volume- en containertransport.

Groupage transport naar Frankrijk: profiteer van diverse voordelen

Voor groupage transport naar Frankrijk bent u bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. aan het juiste adres. Kiest u voor groupage transport naar Frankrijk bij A.C. Rijnberg transportservice b.v., dan profiteert u ook van diverse voordelen:

 • Flexibiliteit en een aantrekkelijke prijs: dagelijks vervoeren wij met meerdere vrachtwagens goederen naar Frankrijk. Daardoor zijn zowel FTL (Full Trailer Load) zendingen als LTL (Less Trailer Load) zendingen mogelijk. Op die manier werken we efficiënt en is het mogelijk om kleine vrachten tegen een aantrekkelijke prijs te vervoeren.
 • Cross docking: wij beschikken over een cross docking op onze locatie in Terneuzen, waar de goederen gesorteerd en klaargezet worden voor het eerstvolgende transport naar Frankrijk.
 • Eigen chauffeurs en materieel: al onze transportactiviteiten voeren wij uit met onze eigen chauffeurs en ons eigen materieel. Dat betekent dat uw goederen altijd door betrouwbaar personeel worden vervoerd in degelijk, veilig en goed werkend materieel dat wij regelmatig controleren op eventuele mankementen.

Groupage transport naar regio’s Bretagne en Normandië

A.C. Rijnberg transportservice b.v. werkt met name in de omgeving van Noordwest-Frankrijk, wat betekent dat wij ons vooral bevinden in gebieden in de regio’s Bretagne en Normandië. Zo vervoeren wij diverse groupage zendingen van en naar de plaatsjes Quimper en Brest in Bretagne en vervoeren wij ook groupage zendingen naar het plaatsje Le Havre in Normandië. Daarnaast regelen wij ook het groupage transport naar de belangrijkste stad in Frankrijk: Parijs.

Diverse Europese bestemmingen

Naast groupage naar Frankrijk, zoals in de regio’s Bretagne en Normandië, transporteren wij ook goederen naar diverse andere plekken in tal van landen in Europa. Zo rijden wij dagelijks naar diverse bestemmingen in de Benelux en verzorgen wij ook transport van en naar Duitsland. Vaak gebeurt dit rechtstreeks, zodat uw goederen snel op de gewenste plek zijn en u geen last heeft van vertragingen. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van A.C. Rijnberg transportservice b.v.? Of wilt u meer informatie over onze transportmogelijkheden in Frankrijk? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Frankrijk transporteurs | Internationaal containertransport | Overslag Terneuzen | Distributie Nederland | Opslagruimte huren Terneuzen
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.