Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Overslag Terneuzen

Voor overslag vanuit de omgeving Terneuzen, schakelt u natuurlijk alleen een professioneel transportbedrijf in met ervaring in het vakgebied. A.C. Rijnberg transportservice b.v. verzorgt transport in heel Europa: van Frankrijk tot aan Duitsland en de Benelux. Daarbij garanderen wij snel transport en een goede service. Wilt u goederen transporteren naar een magazijn in een land in Europa en zoekt u nog een betrouwbaar transportbedrijf; kies dan voor A.C. Rijnberg transportservice b.v.!

Overslag Terneuzen: transport naar het buitenland

A.C. Rijnberg transportservice b.v. heeft een groot magazijn bestemd voor overslag in Terneuzen, gelegen in de provincie Zeeland. Wilt u goederen transporteren, dan zorgen wij dat ze vanuit ons magazijn in onze vrachtwagens worden geladen en vervolgens op weg gaan naar het buitenland. Wij rijden dagelijks op diverse bestemmingen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn met name gespecialiseerd in groupage transport van en naar Frankrijk, wat betekent dat we flexibel kunnen rijden. Naast stukgoed-, volume- en containertransport naar diverse Europese landen, is het ook mogelijk opslagruimte te huren op onze locatie in Terneuzen.

Milieuvriendelijk transport

Bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. hebben wij milieuvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, bij elke overslag die wij vanuit Terneuzen verzorgen. Met onze internationale transporten vervoeren wij algemene goederen, maar ook ADR-goederen. Wij voldoen dan ook aan de SQAS kwaliteitsnorm en geven daarmee aan dat we deze chemische of gevaarlijke goederen op een veilige manier vervoeren die het beste is voor het milieu. Kwaliteit waarborgen wij vervolgens doordat wij voldoen aan de ISO 9001, wat aantoont dat wij alleen werken met bevoegde beroepschauffeurs. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van A.C. Rijnberg transportservice b.v.? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Bel naar het telefoonnummer +31 (0)115 61 23 84 en onze medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen. 

Meer interessante pagina's:

Transportbedrijven Duitsland | Container transport Zeeland | Groupage Frankrijk | Transportbedrijven België | Sneltransport Frankrijk
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.