Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Sneltransport Gent

Wilt u een bedrijf inschakelen voor sneltransport van en naar Gent? A.C. Rijnberg transportservice b.v. heeft al ruim 100 jaar ervaring met het transport van diverse soorten goederen van en naar de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij werken met betrouwbare chauffeurs en we werken snel en op een efficiënte manier, waardoor we goederen altijd snel op de gewenste plaats van bestemming kunnen afleveren.

Dagelijks meerdere wagens op de weg voor sneltransport van en naar Gent

De hoofdroutes van A.C. Rijnberg transportservice b.v. lopen door de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar wij verzorgen ook transporten in andere delen van Europa en zelfs buiten Europa. Onze hoofdroutes in België worden dagelijks met meerdere vrachtwagens gereden, wat betekent dat wij regelmatig transport van goederen naar diverse plaatsen in België, zoals Gent, verzorgen. Omdat wij dagelijks met meerdere wagens rijden, kunnen wij sneltransport naar België, bijvoorbeeld naar Gent, dan ook waarborgen. Wij werken efficiënt met FTL (Full Trailer Load) zendingen én LTL (Less Trailer Load) zendingen, en we rijden rechtstreeks naar onze bestemmingen. De meeste bestemmingen zijn dan ook al binnen 24 uur bereikbaar!

Onderhoud op eigen terrein

Op het terrein van A.C. Rijnberg transportservice b.v. in Terneuzen hebben wij een uitgebreid wagenpark, waar we niet alleen de vrachtwagens kunnen schoonmaken, maar ook onderhoud kunnen plegen aan de vrachtwagens. Bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. wordt dan ook groot belang gehecht aan veiligheid. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u ons inhuren voor sneltransport van uw goederen naar België, bijvoorbeeld naar Gent? Dan kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via +31 (0)115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Sneltransport Frankrijk | Transportbedrijven Duitsland | Transport naar Frankrijk | Groupage Frankrijk | Internationaal containertransport
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.