Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Transportbedrijven België

Bent u op zoek naar transportbedrijven die zich richten op het internationale vervoer, bijvoorbeeld naar België? Dan bent u bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. aan het juiste adres. A.C. Rijnberg transportservice b.v. is een transportbedrijf gevestigd in Terneuzen, dat zich richt op het wegtransport in heel Europa. Wilt u dus een bedrijf inschakelen voor de distributie van producten naar België, dan schakelt u A.C. Rijnberg transportservice b.v. in.

Transportbedrijven voor de distributie naar België: transportbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring

A.C. Rijnberg transportservice b.v. heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de transportservice, eerst per vrachtschip, later steeds meer via vervoer over de weg. De focus ligt bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. op het internationale wegtransport en de werkzaamheden die daarbij horen, zoals groupage en opslag. A.C. Rijnberg transportservice b.v. is dan ook één van de transportbedrijven met een ruime ervaring in de distributie naar België. U kunt A.C. Rijnberg transportservice b.v. inschakelen voor diverse soorten transport in de Benelux:

 • Stukgoedtransport;
 • Volumetransport;
 • Containertransport.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in één van de grootste transportbedrijven van Nederland die distributie regelt naar België en de rest van Europa? Neem dan contact op met A.C. Rijnberg transportservice b.v.! Voor alle klussen die u voor ons in gedachten heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Internationaal containertransport | Sneltransport Frankrijk | Distributie Nederland | Transport naar Frankrijk | Frankrijk transporteurs
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.