Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Transportbedrijven Duitsland

Wanneer u transportbedrijven wilt inschakelen voor het transport van goederen van en naar Duitsland, kunt u kiezen voor het internationale en betrouwbare wegtransport van A.C. Rijnberg transportservice b.v. Onze hoofdroutes lopen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, wat het internationaal transport van uw goederen naar Duitsland bij ons mogelijk maakt.

Internationaal transport van en naar Duitsland: rechtstreeks vervoer

Gezien er dagelijks meerdere wagens van A.C. Rijnberg transportservice b.v. van en naar Duitsland vertrekken, is de landelijke dekking van het internationaal transport van en naar Duitsland compleet verzorgd. Omdat wij via rechtstreekse routes naar Duitsland rijden, zijn de meeste bestemmingen in Duitsland binnen 24 uur bereikbaar. Uw goederen worden dan ook snel afgeleverd en u heeft slechts een kleine kans op vertraging. Wij zorgen er altijd voor dat uw goederen goed worden verpakt, zodat er geen schade aan de goederen ontstaat. Als één van de transportbedrijven die transporteert naar Duitsland, komen wij vooral in de volgende regio’s in Duitsland:

 • Ruhr;
 • Mannheim;
 • Ludwigshafen.

Transport naar andere Europese bestemmingen

Naast internationaal transport van en naar Duitsland zijn wij bij A.C. Rijnberg transportservice b.v. één van de transportbedrijven die ook transporteert naar andere Europese bestemmingen. Zo zijn wij vooral gericht op het transport naar Frankrijk, maar transporteren we ook goederen naar de Benelux en andere Europese landen. Daarnaast leveren we ook diverse overige diensten, zoals opslag van goederen op onze locatie in Terneuzen. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van A.C. Rijnberg transportservice b.v.? Of zocht u naar transportbedrijven die van en naar Duitsland transporteren en lijkt de service van A.C. Rijnberg transportservice b.v. u wat? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via +31 (0)115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Distributie Nederland | Transport naar Frankrijk | Frankrijk transporteurs | Internationaal containertransport | Overslag Terneuzen
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.