Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Distributie Benelux

Voor de distributie van goederen in de Benelux schakelt u A.C. Rijnberg transportservice b.v. in. Dagelijks rijden wij met meerdere voertuigen in de Benelux. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van transport van en naar verschillende landen in Europa. Als u op zoek bent naar een betrouwbare transportservice is A.C. Rijnberg transportservice b.v. het bedrijf voor u. Met de juiste service vinden wij altijd een passende oplossing voor uw transportvraag.

Distributie van en naar de Benelux

Doordat er elke dag wordt gereden door heel België, Nederland en Luxemburg spelen wij snel en flexibel in op uw transportvraag. De focus ligt op distributie naar internationale landen en alle aspecten die daarbij horen. Zo leveren wij verschillende diensten in de Benelux en kunt bij ons terecht voor:

 • Containertransport
 • Stukgoedtransport
 • Volumetransport

Voor distributie in de Benelux beschikken wij over ecocombi’s en LZV. De ecocombi heeft een grotere lengte en meer laadvermogen waardoor het meer lading mee kan nemen. 

Flexibele opslagfaciliteiten

Naast onze wegtransportservice kunt u bij ons ook terecht voor flexibele opslagfaciliteiten. Met een opslagruimte van 23.000 m2 bieden wij de mogelijkheid voor de opslag van verschillende goederen. Deze worden met veel zorg behandeld voor u. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking voor uw distributie in de Benelux? Wij horen graag van u via +31 (0) 115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

België transport | Transport Frankrijk België | Transport België Frankrijk
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.