Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

België transport

A.C. Rijnberg transportservice b.v. aan de Belgische grens is hét bedrijf op het gebied van transport. Wij bieden veelzijdige diensten waaronder het transporteren van stukgoed-, volume- en containertransport. Met meerdere voertuigen wordt dagelijks van en naar België gereden waardoor we snel en flexibel inspelen op uw transportvraag. Onze transportservice beschikt over keurmerken en getuigschriften om kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Van en naar België zijn er vele mogelijkheden op het gebied van transport

A.C. Rijnberg transportservice b.v. biedt verschillende mogelijkheden voor transport van en naar België. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in containertransport. Zowel het boeken van containers als het transport van containers naar onder andere België is mogelijk. Daarnaast verzorgen we volume- en stukgoedtransport en vervoeren wij ook van en naar tal van andere bestemmingen.

Doelgericht werken door korte communicatielijnen

Onze transportservice hanteert een platte organisatiestructuur waardoor er korte communicatielijnen zijn. Dit zorgt ervoor dat we doelgericht werken. Op het gebied van transport van en naar België beschikken we over jarenlange ervaring. Daarnaast vinden we het belangrijk om langdurige relaties aan te gaan, zowel met klanten als met medewerkers. Voor uw transportvraag vinden wij graag een passende oplossing. Heeft u vragen over het transport van en naar België? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Transportbedrijven België | Transport Frankrijk | Stukgoed transport
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.