Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Stukgoed transport

Wanneer u uw stukgoed wilt vervoeren en op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor deze vorm van transport, is A.C. Rijnberg transportservice b.v. hét bedrijf voor u. Wij vervoeren stukgoed naar verschillende bestemmingen in Europa. Daarnaast hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring en streven we naar langdurige klantrelaties. Bij ons bent u verzekerd van de juiste service en hoge kwaliteit transport.

Stukgoed vervoeren met betrouwbare transport

Uw stukgoed vervoert u met de betrouwbare transportservice van A.C. Rijnberg. Stukgoed wordt niet in gewicht of maten opgegeven maar de hoeveelheid wordt opgegeven per stuk. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van het transport. Waar we begonnen met scheepvaart werden de werkzaamheden later uitgebreid naar stukgoeddienst en wegtransport. Aan iedere transportvraag van de klant werken we met veel passie en loyaliteit.

Transport voor uw stukgoed naar veel Europese bestemmingen

Voor onze klanten vervoeren wij naar verschillende bestemmingen in Europa. Onze dagelijkse hoofdroutes zijn in de Benelux, Duitsland en Frankrijk maar wij voorzien u ook van transport naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant zodat wij altijd de juiste oplossing vinden voor uw transportvraag.

Wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden van onze transportservice, zijn wij te bereiken op +31 (0) 115 61 23 84. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Meer interessante pagina's:

Distributie Benelux | Transporteurs België | Transport Benelux
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.