Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Transport Benelux

A.C. Rijnberg transportservice b.v. is een betrouwbaar bedrijf voor transport van uw goederen van en naar de Benelux. Veel voertuigen zijn dagelijks onderweg in zowel België, Nederland als Luxemburg. Hierdoor is uw bestemming binnen 24 uur te bereiken waardoor uw goederen snel op de gewenste bestemming in de Benelux wordt geleverd.

Transport van en naar de Benelux: stukgoed-, volume- en containertransport

Ons familiebedrijf heeft verschillende transportmogelijkheden van en naar de Benelux. Bent u op zoek naar transport voor uw stukgoed? Dit zijn goederen waarvan de hoeveelheid per stuk wordt opgegeven. Deze vervoeren wij graag voor u! Maar ook voor volume- en containertransport staan wij voor u klaar. A.C. Rijnberg transportservice b.v. vervoert niet alleen binnen de Benelux maar ook naar tal van andere bestemmingen binnen en buiten Europa. Met onze getuigschriften en keurmerken verzekeren wij u veiligheid en hoge kwaliteit.

Snel en efficiënt

Doordat we binnen ons bedrijf korte communicatielijnen hebben wordt er snel en efficiënt gewerkt. Wij gaan graag een lange klantrelatie met u aan. Doordat we dagelijks onderweg zijn, zijn we flexibel en vinden wij snel een passende oplossing voor uw transportvraag. Met meer dan 100 jaar ervaring zorgen we ervoor dat uw goederen van en naar de Benelux op een zorgvuldige maar snelle manier worden vervoerd.

Vraag naar de transportmogelijkheden

Benieuwd naar onze transportmogelijkheden van en naar de Benelux? Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over uw transportvraag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Transport België Frankrijk | België transport | Transport Frankrijk België
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.