Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Transport Frankrijk

Voor transport van en naar Frankrijk is A.C. Rijnberg transportservice b.v. dé specialist. Dagelijks rijden wij met meerdere wagens op de Franse wegen. Hierdoor zijn de meeste bestemmingen voor het ophalen en afleveren van goederen binnen 24 uur te bereiken. Wij focussen ons op internationale wegtransport en de bijbehorende expeditie- en opslagwerkzaamheden in onder andere Frankrijk. 

Verschillende diensten voor uw transport van en naar Frankrijk

A.C. Rijnberg transportservice b.v. biedt verschillende transportmogelijkheden voor uw transport van en naar Frankrijk. Zo halen wij bijvoorbeeld graag uw goederen op in België en leveren wij zo snel mogelijk met onze transportservice in Frankrijk. Voor zowel groupage zendingen als deelpartijen, FTL (Full Trailer Load) ladingen en LTL (Less Trailer Load) zendingen kunt u bij ons terecht. Onze kracht ligt vooral LTL zendingen.

Diverse bestemmingen in de rest van Europa

Voor transport van uw goederen van bijvoorbeeld Frankrijk naar andere bestemmingen in Europa bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze dagelijkse hoofdroutes bevinden zich in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast luisteren wij graag naar uw wensen en verzorgen wij transport naar elke gewenste bestemming, dit kan zowel binnen als buiten Europa zijn. Of uw bestemming nu in West-Duitsland of in Frankrijk ligt, onze transportservice helpt u graag.

Goederen opslaan in onze opslagruimte in Terneuzen

Naast onze transportservice kunt u ervoor kiezen om uw goederen op te slaan in ons magazijn in Terneuzen. Hier beschikken we over een totale opslagruimte van 23.000 m2, waarvan 2.500 m2 beschikbaar is voor de opslag van uw goederen. Heeft u vragen over de transportservice in bijvoorbeeld Frankrijk? Of wilt u meer weten over onze goederenopslag in Terneuzen? Bel ons dan op +31 (0) 115 61 23 84 en wij staan u graag te woord.

Meer interessante pagina's:

Transport Benelux | Distributie Benelux | Transporteurs België
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.