Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Transportbedrijven België

Als u goederen wilt vervoeren zoekt u naar betrouwbare transportbedrijven die snel op de gewenste bestemming in bijvoorbeeld België kunnen zijn. A.C. Rijnberg transportservice b.v. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van transport. Wij staan voor u klaar voor internationaal wegtransport met de bijbehorende expeditie- en opslagwerkzaamheden.

Eén van de beste transportbedrijven in België

Ons familiebedrijf gaat al meer dan 100 jaar terug. In 1914 begon grootvader Rijnberg met de scheepvaart. Later werden de werkzaamheden uitgebreid naar wegtransport en internationaal vervoer. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een van de beste transportbedrijven in België, waar kwaliteit en veiligheid voorop staat. Er zijn diverse transportmogelijkheden voor u. Zo kunt u kiezen voor stukgoedtransport, volumetransport en containertransport.

Meer dan alleen wegtransport

A.C. Rijnberg transportservice b.v. levert niet alleen wegtransport maar is ook verantwoordelijk voor veel overige diensten. Zo beschikken wij over opslagfaciliteiten in ons magazijn in Terneuzen. U kunt hier terecht voor opslag van veel verschillende goederen. Daarnaast hebben we een wagenpark waar onze wagens goed verzorgd worden zodat deze uw goederen veilig en netjes afleveren. De vrachtwagens vormen het visitekaartje van het bedrijf, daarom is van belang dat deze schoon zijn en beschikken wij over een eigen wasstraat.

Stopt hier uw zoektocht naar betrouwbare transportbedrijven in België? Wij horen graag uw transportvraag door te bellen naar +31 (0) 115 61 23 84.

Meer interessante pagina's:

Transporteurs België | Transport Benelux | Distributie Benelux
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.