Actief in heel Europa

Gespecialiseerde onderneming

Efficiënt, flexibel en kwalitatief

Transporteurs België

A.C. Rijnberg transportservice b.v. is een van de grootste transporteurs met distributie van en naar België. Met meerdere auto’s rijden we elke dag op de Belgische wegen. Hierdoor spelen wij altijd snel in op uw transportvraag. Wij zijn zowel gespecialiseerd in stukgoedtransport als in volume- en containertransport.

Transporteurs in België bereiken uw bestemming in 24 uur

Onze dagelijkse hoofdroutes bevinden zich in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Doordat er in deze landen altijd wagens van A.C. Rijnberg transportservice b.v. rijden, zijn wij snel op de plaats van bestemming. Daarnaast zijn we erg flexibel. Onze transporteurs in België bereiken meestal binnen 24 uur uw gewenste bestemming. Met verschillende transportmogelijkheden zoals groupage en stukgoed vervoeren wij goederen voor diverse klanten. Naast België rijden wij ook in andere landen zowel binnen als buiten Europa.

Kwaliteit en veiligheid

Voor A.C. Rijnberg transportservice b.v. is kwaliteit en veiligheid van de distributie zeer belangrijk. Daarom beschikken wij over diverse keurmerken en getuigschriften zoals een NIWO Vergunning. Daarnaast hebben we de Lean and Green Star gewonnen, wat laat zien dat we het milieu zo min mogelijk proberen te belasten door minder CO2 uit te stoten.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze getuigschriften? Of wilt u meer weten over onze transporteurs in België? Door te bellen naar +31 (0) 115 61 23 84 helpen onze medewerkers u graag verder.

Meer interessante pagina's:

Transport Frankrijk België | Transport België Frankrijk | België transport
 • Groupage Frankrijk

  Groupage Frankrijk

  A.C. Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in vervoer van en naar Frankrijk; groupage zendingen, deelpartijen en FTL ladingen.

  Lees meer >
 • Bestemmingen Normandië en Bretagne

  Bestemmingen Normandië en Bretagne

  In Frankrijk zijn wij sterk vertegenwoordigd in de regio's Normandië en Bretagne. Wij verzorgen stukgoed- en volumetransport.

  Lees meer >
 • Andere bestemmingen

  Andere bestemmingen

  A.C. Rijnberg transportservicevervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

  Lees meer >

Lean and Green Star

A.C. Rijnberg transportservice B.V. beschikt over de Lean and Green Star award. Lean and Green is een landelijk initiatief voor het stimuleren van duurzaam ondernemen in de logistieke sector. Award-winnaars zeggen toe om in een periode van vijf jaar hun CO2-uitstoot aantoonbaar met minimaal twintig procent te reduceren.

Duurzame mobiliteit
Wij hebben ons in 2013 ten doel gesteld om de CO2-uitstoot in 2016 met 29,25% te verminderen ten opzichte van 2011. Inmiddels hebben wij deze doelstelling ruimschoots behaald. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we een reductie van maar liefst 53% hebben gerealiseerd. Wij zijn hier trots op en bewijzen hiermee dat we daadwerkelijk werk maken van een duurzame mobiliteit.