Uw betrouwbare partner op het gebied van transport

24 uur per dag bereikbaar!

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar en zijn te bereiken op: +31 (0)115 61 23 84

Video afspelen

Veelzijdig transport service, efficiënt, flexibel en kwalitatief uitstekend in orde.

Veelzijdige transportservice door A.C. Rijnberg Transport

A.C. Rijnberg Transport is uw betrouwbare logistieke partner. Wij staan voor u klaar met een veelzijdige transportservice. Zo kunt u bij ons terecht voor stukgoedtransport, groupage- en containertransport en transporten naar Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

Daarnaast bieden wij diverse opslagmogelijkheden in onze loodsen en hebben wij crossdock faciliteiten aan de Koegorsstraat in Terneuzen. Rijnberg Transport staat voor een logistieke dienstverlening die efficiënt en flexibel is en niet ten koste gaat van onze service. Dat is waar u op kunt rekenen bij A.C. Rijnberg Transport.

Service van A.C. Rijnberg Transport

In heel Europa bieden wij onze diensten aan! Je kunt ons veelvuldig tegenkomen in België, Nederland en Luxemburg, maar ook in Frankrijk en Duitsland.

Specialismes

Onze specialismes liggen in het transport van en naar Frankrijk, met name Normandië en Bretagne, en transport van en naar Duitsland, vooral rondom het Ruhrgebied. Door onze jarenlange ervaring in deze regio’s kennen wij de beste en snelste routes. Onze chauffeurs zijn bekend met de regelgeving in deze gebieden en ontzorgen onze klanten volledig. Wij kunnen volledige ladingen, groupage- en/of stukgoed transport voor u verzorgen. Daarnaast maken wij gebruik van een aantal betrouwbare subcontractors zodat wij transport door heel Europa kunnen aanbieden met de nodige flexibiliteit.

Multimodaal vervoer

Ook multimodale transporten zoals containers en via het spoor kunnen wij u aanbieden!

Bel / klik voor de mogelijkheden!

Parallax voorbeeld

Nog een pakkende titel aan toe voegen

Frankrijk

Frankrijk

Wij durven best te zeggen dat we specialist Frankrijk zijn! Of het nu voor LTL, FTL, deelzendingen of groupage zendingen is, A.C. Rijnberg transport kan het voor u verzorgen!

Het grootste deel van onze vloot bevindt zich dagelijks in Frankrijk. Vooral op groupage of LTL-zendingen ligt onze kracht.

Read more
Benelux

Benelux

Dagelijks rijden wij door Nederland, België en Luxemburg of het nu voor LTL of FTL ladingen zijn. Ook groupage kunnen wij voor u verzorgen in de Benelux. Wij vertrekken vanuit ons crossdock in Terneuzen naar allerlei bestemmingen

Read more
Duitsland

Duitsland

Zoekt u transport van en naar Duitsland? A.C. Rijnberg Transport kan dit voor u verzorgen! Wij rijden iedere dag met meerdere auto’s in Duitsland, vooral rondom het Rurh-gebied.

Ook in Duitsland verzorgen wij stukgoed, groupage en/of ADR goederen, zowel Full Load, als Part Load worden dagelijks van en naar Duitsland gereden.

Read more
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Lean and Green

Lean & Green is het leidende CO2-reductieprogramma waar zowel verladers als bedrijven die binnen de logistieke dienstverlening werkzaam zijn aan kunnen deelnemen. Het programma heeft als doel om de CO2-emissie binnen de logistiek structureel te reduceren door het activeren van samenwerkingen, het delen van kennis en het inzetten van slimme en effectieve maatregelen.

Logistics Award

In 2013 wonnen wij de Lean and Green Logistics Award, twee jaar later namen we de 1e STAR in ontvangst. Sinds 2017 zijn we verder gegaan met Co2 besparende maatregelen door analyse want meten is weten en verbeteren! En we zetten ons vol in voor de 2e STAR!

 

Terug naar de bovenkant van de website